OUTFIT OF THE DAY

TODAY’S DAY

Jeg startede dagen i dag med en stor kop te, og morgenmad, for jeg havde god tid, da jeg først skulle møde klokken ti. Det med at være i god tid, blev desværre lidt ødelagt da bussen var forsinket, så jeg ikke nåede mit tog mod gymnasiet. Fik tidligt fri, så jeg havde masser af tid til at nyde det dejlige vejr sammen med min søde veninde Signe. Jeg fik også returneret nogle bukser, så nu har jeg lidt penge til resten af måneden. Da jeg købte de gallabilleder, glemte jeg lidt at jeg brugte mine sidste penge på det… Apropos gallabilleder, fik jeg også købt nogle rammer i dag, så jeg har hængt to af dem op. Er virkelig glade for dem!

Håber virkelig at vejret forsætte sådan her hele weekenden, for jeg har lige fundet ud af, at Netto holder lukket søndag og mandag, de to dage hvor jeg skulle have arbejdet. Så lidt solskin til min blege krop, ville være helt iorden!

– Amalie
 

Ps. Undskyld, undskyld, undskyld for den super dårlige billedkvalitet. Har ikke noget kamera ved hånden i dag.

17.05.2013

Nederdel fra H&M, T-shirt fra Vero Moda, billige nyloner fra Kvickly
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY